UTS — найкраща транспортна компанія згідно з Національним рейтингом якості товарів і послуг “Зірка якості” 2018, 2019, 2020.
Ми подаємо авто вже через пару годин після вашого замовлення. Все залежить від обраного типу кузова, обсягу робіт, команди вантажників. Наш автопарк дозволяє виконувати багато замовлень відразу, тому у нас завжди є вільні машини для вас.
Страховка вантажу відбувається в Українській Страховій Групі. Ми страхуємо все перевезення на 2,5 млн гривень. Це гарантія безпеки як для клієнта, так і для нас. Така форма поліса покриває будь-який бій вантажу в момент ДТП (не важливо з чиєї вини).
У нас працюють логісти на постійній основі. Ви можете дзвонити і консультуватися з ними в будь-який час 24/7. Номер активний і вночі, і вдень, і в вихідні, і навіть в свята.
Весь наш автопарк обладнаний сучасними трекера для відстеження водія в дорозі. Ми можемо надати нашим клієнтам точну інформацію, яка допоможе зорієнтуватися в часі прибуття.
Наша команда пропонує скористатися послугами вантажників, для максимально оперативного перевезення вантажу до місця призначення. Їхні послуги в вартість перевезення не входять.
Ми можемо прийняти в роботу вантаж будь-якого обсягу і виду. Наш автопарк, який налічує 3000 машин, дозволяє доставляти одночасно велику кількість замовлень. У нас є: зерновози, тенти, цільнометалеві, рефрижератори, трали, ізотерми, цистерни і багато іншого. Вантажопідйомність від 2,5 до 100 тонн. Також, можемо додати в замовлення причіп або напівпричіп.
UTS – найкраща транспортна компанія згідно з Національним рейтингом якості товарів і послуг “Зірка якості” 2017, 2018, 2019.
Перевезення вантажів, що швидко псуються – це доставка в такій техніці, де є управління температурою з метою підтримки якості та безпеки продукту до прибуття кінцевому споживачеві. Недотримання умов вмісту продукту може призвести до низки негативних властивостей. Вони можуть включати погіршення текстури, знебарвлення та зростання мікробів. Ефективне управління температурою підтримує якість продукту, що призводить до задоволення споживача, підвищення попиту та загального захисту здоров’я населення. Кожен сектор ланцюжка, від точки збирання врожаю до точки продажу, поділяє відповідальність. Псування продуктів, що швидко псуються, обходиться роздрібним торговцям у величезні гроші. Вразливі продукти, такі як м’ясо, молочні продукти, фрукти, овочі та квіти можуть передчасно зіпсуватися через неправильне регулювання температурних умов у ланцюжку поставок.
Транспортування та тимчасове зберігання в розподільчому центрі впливають на кінцеву якість продукту, що продається. Споживачі судять на вигляд, смак і запам’ятовують, коли продукт не виправдовує очікувань. До вантажів, що швидко псуються, відносяться:
Зазвичай їх зберігають у холодильнику. Однак деякі свіжі фрукти та овочі добре зберігаються поза холодильником, якщо вони у прохолодному місці. Охолодження може суттєво знизити швидкість псування продуктів. Низькі температури уповільнюють зростання мікроорганізмів та швидкість хімічних змін у їжі. Це дві основні причини псування продуктів.
До транспортування продуктів, що швидко псуються, пред’являються різні вимоги з погляду попиту, цілісності вантажу та транспортування, у поєднанні з особливим обладнанням холодильного агрегату та енергією, необхідною для його роботи. Витрати на транспортування продуктів набагато вищі за стандартні товари. Для підтримки ідеальної температури було створено такі типи спецобладнання:
Холодильні камери безпосередньо не зменшують втрати продуктів. Вони є лише однією з ланок холодового ланцюга. Усі запаси мають обмеження за часом – навіть зерно псуватись, якщо залишити його на складі.
У будь-якому з цих видів транспорту має бути правильне маркування продуктів. Порядок прийому товарів до доставки включає класифікацію та маркування на упаковці для своєчасного контролю. Перевезення здійснюються такими способами:
Товари перевозяться на суднах-рефрижераторах у контейнерах, повністю обладнаних системами для правильної циркуляції повітря. Логістичні оператори відповідають за консолідацію або деконсолідацію.
Це найкращий варіант для перевезення продуктів, що швидко псуються. У кожному аеропорту є спеціальна зона для обробки продуктів, що швидко псуються, де температуру можна регулювати за допомогою холодильних і морозильних камер. На цих територіях є пункти перевізного огляду, які постійно охороняються спеціалізованим персоналом.
Використовуються спеціальні кузови з регуляторами температури. Перед транспортуванням товарів, що швидко псуються, надається «аркуш вимог до температури», в якому вказується температура для оптимізації його зберігання.
Важливо вибирати перевізників із сучасним перевіреним на техогляді обладнанням, щоб перевезення вантажів, що швидко псуються, пройшло без ризиків і втрат. Терміни доставок у міжнародному напрямку сильно відрізнятимуться від окремих поставок країною. Правила та оформлення документів варіюються залежно від особливих умов зберігання конкретного вантажу. Прикладом можуть бути медичні товари та прості яблука, для яких потрібно набагато менше документів.